”Sikker trafik” LIVE på Aalborg Produktionsskole

Hjem/Indlæg/Aktiviteter/”Sikker trafik” LIVE på Aalborg Produktionsskole

_mg_0911I fredags havde vi besøg af to ambassadører fra ”Sikker Trafik”.

Elever fra Idrætsværkstedet, Pædagogik & Sundhed, Kunsthåndværk og Grafisk & Foto oplevede et virkelighedsnært og bevægende besøg med trafikinfo, dilemmaspil og en personlig beretning om at miste i trafikken.
Besøget gjorde et stort indtryk på alle og her et udpluk på kommentarer fra elevgruppen:

”Historien om at miste en søn i trafikken, gjorde indtryk på mig, og gav mig en lille eftertanke på, hvad der kan ske. Historien var gribende og godt fortalt”

”Jeg har altid været forsigtig, når jeg er ude i trafikken, men nu vil jeg være ekstra opmærksom. Jeg er blevet bekræftet i, at alkohol er et no-go”

”En hjerteskærende beretning fra det virkelige liv. At miste en velfungerende og kærlig søn, hvis sidste sms lød ”jeg elsker dig, mor”. Han begår en dumhed. Også tankevækkende, at hele familien kan læse ubehagelige kommentarer på Facebook, kun 6 timer efter hans død”

2017-01-17T14:02:35+00:00 september 14th, 2016|