Julemarked

Julemarked 2017-11-17T12:12:33+00:00

På Aalborg Produktionsskole har vi for fjerde år i træk julemarked.
Når vi holder julemarked er det ikke kun for at tage forskud på julehyggen i november, men også for at efterleve juleånden og at være der for andre og gøre noget godt.

Vi har hvert år doneret overskuddet fra markedet væk til velgørenhed og vælger igen i år at gøre dette.
Selvom det i øjeblikket er trængte tider for produktionsskolerne rundt om i landet og vi ikke har så mange elever som vi plejer, så har vi stadig et ønske om at fastholde vores mission om vække den bevidstheden om næstekærlighed, der er så vigtigt.

Sidste år gik overskuddet til julehjælp via Mødrehjælpen og her var vi med til at støtte 20 familiers juleaften. Året før var det de hjemløse og det første år gik til de kræftramte børn på sygehus nord, så de fik lækkert legetøj og lidt nye møbler. Dejlige gaver at kunne give til alle og det er takket være vores elever hårde arbejde.

Vores model til at finde modtageren af donationen er at vores elever ude alle værkstederne tager en snak om hvem der er muligheder hertil. Der kommer hvert år så fire/fem nominerede ud af disse snakke, disse får gæsterne og eleverne så lov til at stemme på ved selve julemarkedet. På en dejlig gammeldags måde med grankogler i en beholder ud fra hvem man stemmer på.
De nominerede i år er: HeadSpace, Bedre Psykiatri for ungdom i Aalborg, Gestus julhjælp, Tuba.
De er alle inviterede til julemarkedet.

Det er en fantastisk dag for ikke bare elever på produktionsskolen, men også hele lokalområdet.

For at få denne dag til at blive magisk er alle værksteder i gang med at producere lækre varer til salg, der bliver lavet dekorationer, bagt, smedet julehjerter, øvet juleteater, samlet julelopper osv.

Vi har et tæt samarbejde med Julemanden fra Gammeltorv og han kommer igen i år og åbner markedet kl 10.00, herefter vil der være mulighed for at hilse på ham og evt få taget årets julefoto sammen med ham.
Vi har sørget for at hans julemandsdraget er fornyet og klar til tusindevis af  nye børnekram.

V kan ikke garantere sne, men helt sikkert julestemning med live musik og duften af gløgg og gran.

Lørdag d. 25. november kl. 10.00 – 15.30

Den rigtige Julemand fra Gl. Torv åbner markedet kl. 10.00

Kom og få en hyggelig oplevelse i julede omgivelser.
Vi sælger af vores mange flotte produktioner –
juledekorationer, advendtskranse, julelækkerier.
Masser af gave-muligheder!