47 bolde i luften

Hjem/Indlæg/Nyheder/47 bolde i luften

Teater værkstedet har som altid 47 bolde i luften, og forsøger i samlet flok at gribe de bedste og mest farverige af slagsen.

I denne uge har vi et samarbejde med et par elever fra videoværkstedet, hvor vi visuelt skal “sælge” værkstedet, og give kommende elever muligheden for, at få et indblik i hvad det egentlig er sådan et teater tosset værksted laver, – Og det kan være en udfordring, at forklare helt enkelt for teater er mange ting, og handler i bund og grund nok mest om, at tænke ud af boxen, være kreative, og i stand til at starte med en brainstorm og ende med et færdigt produkt.

I denne uge er det en præsentationsvideo – i næste uge arbejder vi med visuel performance og installationskunst, og ugerne efter laves der kortfilm. Så der er gang i en hel masse her i foråret, med et hold der emmer af energi og gå på mod.

Vi glæder os til at se hvad resten af foråret bringer, af teater, performance, og filmiske udfoldelser:)

2017-01-17T14:02:38+00:00 februar 5th, 2015|