Besøg på Makespace

Hjem/Indlæg/Nyheder/Besøg på Makespace

Besøg på Makespace i Aalborg

15 matematikelever besøgte CFU-Makerspace i Aalborg. Dette er et nyt undervisningstilbud som Aalborg Produktionsskole havde fornøjelse af at afprøve. Det var en formiddag, der gav mulighed og plads til at eksperimentere, skabe og realisere.

Eleverne var inddelt i grupper så de på skrift prøvede kræfter med 3D-print, folieskærer, virtual reality briller og små robotter til kodning. Nogle fortabte sig fuldstændig i den virtuelle verden, andre havde stor fornøjelse af at afprøve deres stavefærdigheder med OSMO, telefonenerne fik deres helt eget personlige look ved hjælp af folieskærer og så var der de elever der havde svært ved at slippe programeringen af robotterne på den planlagte krogede vej. Efterfølgende har mange elever haft fornøjelsen af modtage deres eget helt personlige navneskilt, de selv havde designet og konstrueret som efterfølgende blev printet i 3D. Det var en sjov og lærerig dag.

2017-06-12T13:00:55+00:00 juni 12th, 2017|