Co produktioner

Hjem/Indlæg/Nyheder/Co produktioner

FullSizeRender (1)Det er en sand fornøjelse, at se eleverne hengive sig til de kreative opgaver, og brillere inden for hver deres faglige felt.

Teater Kamikaze og Video Værkstedet, har i denne uge fusioneret sig til et filmværksted, på fuld skrue.
Det vil sige, at der skal arbejdes tværfagligt, med hovedfokus på elevernes eget fagfelt.
– Ergo Video-elever koncentrerer sig om billede og lyd, Teater-elever koncentrerer sig om det skuespilsmæssige.
Tilsammen bliver det til en rigtig FILMPRODUKTION.

Der vil i løbet af denne uge blive produceret 7 forskellige “Microfilm.”
Derudover skal der også genskabes 2 scener fra kultfilm klassikeren “Reservoir Dogs.”
Så de har travlt.

Der er action over arbejdet, teaterblod på hele settet og hver gruppe arbejder målrettet og dybt koncentreret.

Man bliver sgu både stolt og glad som underviser, når man ser elevernes engagement.
FullSizeRender (2)FullSizeRenderFullSizeRender (3)

2017-01-17T14:02:37+00:00 oktober 30th, 2015|