Halloween

Hjem/Indlæg/Nyheder/Halloween

halloweenfest-101Når der på skolen er fest er der altid meget elev arbejde bag.
På kunsthåndværk er det en unik mulighed for at kunne lave workshops omkring temaer og derved fordybe os. Denne gang var det Halloween og vi gjorde en dyd ud af at få lavet et resultat som imponerende, lækker, ulækkert, smukt, grumt og ja gennemført.
Derfor er det alt lige fra hvordan man folder servietter der kan stå korrekt, vinflasker der skal renses og dryppes ensartet, genbrugsdukker der skal transformeres til uhyggelige skabninger der stadig fremstår æstetisk flot, omrokering af borde mm i kantinen så rummet tager sig helt anderledes ud end til dagligt.
Vi arbejde intensivt med det op til og dagen før festen hvor alt blev hængt op klappede det hele.

Der har været et super godt samarbejde mellem værkstederne, så vi har kunnet få udført ideer der lå udenfor vores egne evner/muligheder.
Eleverne blev rost til skyerne da dørene blev slået op.
Så på kunsthåndværk er vi meget alsidige  – nu står den på jul.

2017-01-17T14:02:32+00:00 oktober 14th, 2016|