Hvad sker der på idrætsværkstedet?

Hjem/Indlæg/Nyheder/Hvad sker der på idrætsværkstedet?

clement

Bord Curling:

På idræt laver vi ikke kun svedtest, Crossfit og spiller boldspil! Der bliver i ny og næ også hygget med diverse spil – her står den på en værksteds turnering i bord curling hvor der ”kastes med sten og fejes med koste”.

Se billeder på Facebook

Teambuilding i Løkken:

På idræt har vi produktioner, i blandt andet ”Alternative idrætsdag”, for andre i form af en masse spændende samarbejdsopgaver, hvor eleverne på idræt er instruktører.  Efter sommerferien har eleverne blandt andet lavet det for Klostermarksskolen og Media College. I den sammenhæng har eleverne, inddelt i teams, selv været en tur igennem en større adventure race bane, hos Vestevent i Løkken, med en masse samarbejdsopgaver.De skulle blandt andet begraves levende, kravle rundt i bunkers fra 2. verdenskrig, løse diverse hjernevridere, skyde til måls og meget andet. Alt i alt en dag med høj puls, højt humør og en masse udfordringer.

Se billeder på Facebook

2017-01-17T14:02:37+00:00 oktober 9th, 2015|