I en travl hverdag har Cino fra køkkenet taget sig tid til at blive interviewet.

Hvem er du?
– Cino, 19 år
– Færdig med HG, men skole praktik fungerede ikke. Gik ned på job centeret og fik at vide hvad muligheder jeg havde, og som en af mulighederne valgte jeg produktionsskolen, pga. Jeg var træt af at være på skolebænken, og gerne ville prøve noget nyt og mere spændende.

Hvor lang tid har du gået på værkstedet?
– Siden 3. August, efter at have gået hjemme i et stykke tid, pga. Jeg var blevet træt af skolebænken, og derfor stoppede.

Hvad er I’ I gang med?
– Der er ingen specielle projekter her for tiden, det sidste de lavede som var et projekt var da lærerne skulle have nytårs taffel. Ellers er det den daglige procedure, som er boller til morgenmaden, og frokosten.

Hvem er kunden?
– Eleverne og lærerne. Eftersom at de ikke laver så mange produkter til private personer eller virksomheder for tiden.

Hvordan er det at arbejde på værkstedet?
– Det er et godt værksted med et særdeles godt teamwork og sammenhold, dog lidt stresset nogle gange pga. antallet af elever på værkstedet, så der er mere der skal laves pr. Elev.

Er der flere der arbejder sammen om opgaverne på værkstedet?
– Ja, der er normalt 2-3 stykker på hver opgave såsom bagning, og frokost.

Hvad har i lige lavet?
– De lige blevet færdig med morgenmad plus oprydningen, og så er der nogle der er begyndt på frokosten.

Tekst og foto :Matias og Viktor/Grafisk og Foto.

2017-02-06T08:21:56+00:00 februar 6th, 2017|