Skydning

En gang om måneden tager vi til skydning i Vadum Skytteforening, hvor man kan komme og skyde hvis man for eksempel har det svært med at holde koncentrationen.

Når man ankommer og er ny skal man meldes ind i deres system, så at man bliver medlem.  Man får også en godkendelse fra politiet, at man har lov til at håndtere våben, når man befinder sig i skytteforeningen.

Det er en rigtig god ting at tage med til hvis man nemt mister koncentrationen eller hvis man ikke kan sidde stille. Ved at tage med og skyde, så lærer man og øver sig i at koncentrere sig. Når man skal skyde skal man tænke på mange ting, ens fodfæste, åndedræt, aftrækkeren, målet/skydeskiven og selvfølgelig sigte så godt og fokusere så man får det bedste resultat.

Man får til at starte med en lille introduktion om hvordan man holder bedst på geværet og hvordan det hele foregår. Man får først nogle prøveforsøg og så skyder man de ”afgørende” skyd.

Det er både sjovt men det kan være svært hvis man i forvejen har svært ved at koncentrere sig, men det er jo det vi øver os på!

Kostia #medie

2018-11-20T09:10:27+00:00 november 20th, 2018|

About the Author:

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Seneste indlæg