Grafisk & Foto

Hjem/Værksteder/Grafisk & Foto
Grafisk & Foto 2017-01-17T14:02:32+00:00

Værkstedet arbejder inden for to hovedområder, grafisk design og foto, som i mange sammenhænge kan kombineres.

Vi arbejder med at designe og layoute brochurer, foldere, plakater og foreningsblade, og vi laver enkle logos og illustrationer.

Udover fotografiske opgaver der knytter sig til den grafiske produktion, løser vi også fotografiske enkeltopgaver.

Værkstedet råder over digitale spejlreflekskameraer, fotostudie med lys, et computerværksted med moderne udstyr og software. Derudover har vi professionelle print-faciliteter, også til storformat.
Eleverne lærer grundlæggende principper inden for design og layout, både praktisk og teoretisk. Vi anvender Adobes grafiske programmer, og den unge bliver oplært i brugen af dem, så man kan deltage i vores produktioner.

Omkring foto lærer man, gennem en kombination af praktiske fotoopgaver og teori, om billedkomposition, lyssætning og kamerateknik. Man lærer også at efterbehandle fotos til brug for den grafisk produktion. Værkstedet vedligeholder og opdaterer skolens hjemmeside, og forestår også fotografering af alle skolens elever.