Køkken og kantine

Hjem/Værksteder/Køkken og kantine
Køkken og kantine 2017-08-09T09:41:02+00:00

Værkstedet arbejder med madlavning og kantinedrift.

Køkken og Kantine sørger for, at alle skolens elever og ansatte får noget at spise hver dag, og der er en daglig produktion af to måltider til mere end 200 personer.

Værkstedet leverer også ud af huset.

Værkstedet har moderne faciliteter, både hvad angår udstyr til produktion af kolde og varme retter, storkøkken, opvask og rengøring. Værkstedet kan have en travl hverdag, og er afhængig af at hver enkelt tager ansvar for de mange opgaver der skal løses.
På værkstedet deltager den unge i storkøkkendrift i både varmt og koldt køkken. Man lærer om råvarebehandling, servering og præsentation af den færdige ret og vil også lære om ernæring, indkøb af råvarer og storkantinedrift. Den unge deltager i selve fremstillingen af menuerne og vil være med når brugt service skal vaskes op, og kantinen skal rengøres.

Undervisere

Jannie Vad
Jannie VadTlf.: 6197 2677
Svend Erik Tranum
Svend Erik Tranum
Tlf.: 2237 7050
Tina Jul
Tina JulTlf.: 2530 1926