Pædagogik og Sundhed

Lene Viborg HedverTlf.: 6084 4508
Sarah H.M. Lundsgaard
Sarah H.M. LundsgaardTlf.: 2289 8919

Vil du gerne arbejde med børn og ældre?
Har du lyst til at være aktiv og kreativ og skabe gode oplevelser for andre?
Så er Pædagogik & Sundhed værkstedet for dig!

På værkstedet er der fokus på:

• At forberede sjove og udviklende aktiviteter for børnehavebørn, skolebørn og ældre på plejehjem i lokalområdet.
  • At arbejde i teams, hvor du er med til at bestemme og tage ansvar i produktionen.
  • At forberede børnefødselsdage og deltage i børnearrangementer i kommunen fx. børnekarneval.
  • Teoretisk og praktisk undervisning i pædagogik, kommunikation, personlig udvikling, kost & motion, samarbejde og sundhedslære.
  • At motionere 2 gange om ugen.
  • At debattere fagrelevante emner.
  • At arbejde med dig selv og dine holdninger.
  • At få viden om dine muligheder for uddannelse og job.

Samarbejdet med Pædagogik & Sundhed er rigtig godt for begge parter. Igennem de samtaler der opstår, forsvinder de myter de unge har om de ældre og omvendt. De ældre glæder sig altid til, at de unge kommer!
Plejehjemsleder Gylla Brandborg

Tusind tak for en super flot børnefødselsdag!
Børnene var glade og godt underholdt, og vi forældre var også imponerede over alle de dygtige elever, der havde sørget for sjove aktiviteter, kreativ pynt, lækker mad, kage osv.
Karoline Bach Nielsen, mor til fødselsdagsbarn

LikeBox