Service & Outdoor

//Service & Outdoor
Service & Outdoor 2018-07-09T12:44:21+00:00

Service & outdoor har mange praktiske arbejds- og vedligeholdelses opgaver. Værkstedet hjælper med at vedligeholde og renholde skolens udearealer , skolens biler og indgår i turnus med skolerengøring.

Udenfor skolen vedligeholder værkstedet en shelterplads ved Limfjorden. Værkstedet råder over diverse haveredskaber og maskiner og en lille lastbil til disse opgaver.
Ved skolens arrangementer står værkstedet for opsætning af telte og mobilscene og går til hånde med alle de praktiske opgaver.
Værkstedet laver desuden forskellige håndværksproduktioner i træ som redskabsskure, legehuse, fuglekasser. Til dette er der bordsav, rundsav, boresøjlemaskine, div. boremaskiner og håndværktøjer.

Der laves produktioner i beton som pyntegenstande, borde mm. Heri indgår at lave støbeforme.

Der er også en produktion af savet og kløvet brænde. Værkstedet er derfor nogle gange i skoven og sanke træ. Til disse opgaver har værkstedet, brændekløver og motorsav.
Til outdoor aktiviteter har værkstedet adgang til skolens cykler, kajakker, kanoer og fiskeredskaber. Aktiviteten kan også være rettet mod samarbejsøvelser, at orientere sig i terræn, at iagttage og lære om naturen på vandretur.

Værkstedet vedligeholder selv cykler, kajakker og fiskeredskaber. Som produktion vil der være mulighed for at lave arrangementer i teambuilding, hvor eleverne kan være instruktører.

Undervisere

Gorm Thorhauge
Gorm Thorhauge6197 2680

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Seneste indlæg